Nu börjar veckan för mig

IMG_6580.JPGIMG_6579.JPG

Efter en intensiv arbetshelg tar det ett par dagar innan jag är på banan igen. Visst har jag jobbat, hämtat&lämnat, fixat matsäckar, lagat mat osv både idag och igår. Men jag har varit egentligen varit i helgmode. Ni vet den där känslan att huvudet checkat ut och kroppen bara vill chilla. Precis så har jag känt i dagarna två. Morgondagen blir första riktiga arbetsdagen för mig den här veckan. Känns ändå rätt skönt att kroppen så tydligt signalerar vila när så behövs. Jag har inte tränat. Bara haft några ptklienter, myst med barnen och ätit löjligt mycket mat. Låg tydligen på minus efter helgen. Men nu så lär jag vara ikapp igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>