In need of träning

IMG_3847.JPGJag har jobbat hårt idag. Hårt och länge. Men klienter. Med nya hemsidan. Med logistik på hemmaplan. Allt jag önskade efter kvällens sista klient var att gå hem, krypa upp i soffan och kura in mig i en filt. Men allt jag visste var att jag behövde träna. Rensa systemet. Reboota. Har inte hunnit med egen träning sedan i fredags förra veckan. Så det var helt klart läge. Inte minst för husfridens skull.

Så, upp på bandet. Kände på kroppen. Och minsann. Här fanns gott om energi. Tre km uppjogg. Därefter 6 x 1000 m progressivt. 60 sek vila. Ökade farten något för varje intervall. Kände mig stark genom hela passet. Pulsen var verkligen med mig idag. Och efter passet lämnade den här människan (alltså jag :-)) gymet med ett lugn och en känsla av pånyttfödelse. Det här ska nu toppas med explosiv styrka imorgon.

För återstoden av träningsveckan önskar jag dessutom ett långpass, ytterligare ett styrkepass, en skön jogg och ett yogapass. Känns inte helt omöjligt att få till detta.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>