Bästa styrkepasset på länge

Wow, vilket fantastiskt styrkepass jag fick nöjet att uppleva idag. Stina hade förberett några väl valda övningar i syfte att utmana såväl kropp som knopp. Mycket svingar som vanligt. Därutöver övningen på bilden nedan. Och några ”köttbullar” i olika utföranden. ”Köttbullar” är bland det värsta jag vet. En riktig svaghet. Men vi jobbar på det! Alltihopa blandades upp med välbehövlig stretch för fötter och ”baksidor”.

Efter denna duvning tog Stina och jag sikte på på vår lilla lunchoas i Linne för arbete av mer stillasittande karaktär. Vi har mycket kul grejer planerade i höst. Självfallet rör det fysträning, löpning, yoga och föreläsningar i olika format och utföranden. Återkommer. IMG_6588.JPGIMG_6587.JPGIMG_6584.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>