Guldkantad fredag

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_6617.JPG

IMG_6631.JPG

IMG_6637.JPG

Hur många härliga saker är egentligen rimligt att hinna få vara med om under en dag. Många tydligen. Vad sägs exempelvis om det här?

Efter min vanliga fredagsmorgonptdate i Örgryte mötte syrran upp för jogg med efterföljande frukost på Elite Park Aveny. Hur gott, mysigt och härligt som helst. Därefter ny ptdate i Billdal efterföljt av ett kort men effektivt ryggpass i gymet.

Lunch med fin kompis.

Därefter på med klackar och läppglans för vidare färd mot stan och fina vänner för champagne i solen. Vi njöt verkligen av bubblet, samtalen, solen och hänget på Terassbaren på Clarion Post. Den där AWn satt som en smäck. Men det tar inte slut här. Efter att jag kramat vännerna hejdå på Post blev jag upphämtad av en tredje dito för middag och sent fredagsmys.

Nu sitter jag här i soffan med datorn i knät och känner mig alldeles supernöjd, superglad och supertacksam över allt härligt som den här dagen bjudit på. Morgondagen ser inte ut att bli sämre. Fotbollsturnering med barnen hela förmiddagen. Långpass hela eftermiddagen. Mys hela kvällen. Kommer att somna med ett leende idag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>