Uppladdningsträning

”Mamma: kan jag få en kvarg med granatäpple på innan jag ska sova?” På temat barn gör som man gör. Inte som man säger :-)

Idag har jag laddat upp med en ”lugn åtta” efterföljt av yoga. Perfekt start på träningsveckan. Och perfekt uppladdning inför morgondagens fyrahundringar. Tänkte faktiskt att jag kör en lång uppvärmning på min ”vanliga” slinga utomhus för att sedan springa själva intervallerna på löpband. Imorgon vill jag nämligen fokusera på fart. Och på att grisa lite. Just grispass känns lättare på löpband. Där är det så ”mycket svårare” att sakta ner när det börjar göra ont. Dessutom kan en fokusera på farten även när det gör ont eftersom en inte behöver lägga energi på att parera vind, insekter i ögonen, rötter, motlut etc.. Farten är också jämn under hela intervallen osv. Ja, ni fattar att jag gillar intervaller på löpband. Iaf ibland :-) Nedjoggen gör jag sedan på vanliga slingan utomhus.

Förutom allt detta har jag ett skönt tisdagsflöde av fyra klienter, barnlämning, barnhämtning, en mamma som kommer från Slätta för att hänga med kidsen medan jag går på föräldramöte, handling, middagsfix, fotbollsträningar, läxor etc. etc. Livet. Precis som  jag gillart.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>