Bekväma intervaller

 

Ja, vad ska en säga. Härligt löppass idag. För härligt för att vara ett intervallpass. Iallafall ett utvecklande intervallpass. Värmde upp på vanliga slingan i ca 6 km. Sprang sedan intervaller på bandet. Jobbigt. Visst. Men absolut inte utanför comfortzonen. För att komma dit krävs hårdare arbete. Utan tydliga mål har jag svårt att nå ända fram. Att plocka fram det där sista ur kroppen. Det här problemet har jag inte när det kommer till styrketräning. Där finns ju alltid det mer övergripande – och viktigaste målet – att underhålla kroppen och hålla den stark och skadefri. I löpningen behöver jag dock ett mer konkret mål för att kunna plåga mig tillräckligt hårt i syfte att bli snabbare eller mer uthållig. Men likväl mådde jag som en prinsessa efter passet. Hade ju ändå sprungit 12 km varar 4,8 km i överfart. En solig dag, lite trevliga klienter och en golunch på det!

Imorgon laddar jag för en fulltecknad arbetsdag och (ytterligare) en kväll med föräldramöte. Har jag tur hinner jag med några lyft i gymet också.

Måste också tillägga att världens bästa mamma tog semester, körde hela vägen från Slätta och möjliggjorde att jag kan gå på samtliga föräldramöten den här veckan. Tacksam är inte ord som räcker för att beskriva hur jag känner.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>