Träning med fokus

Idag ville jag träna lätt. Men fortfarande med kvalitet. Det blev därför ett pass med fokus på teknik i de övningar som jag oftast inkluderar i mina överkroppspass. Mest tid lade jag på chins. När jag inte har någon träningkompis med mig använder jag tjocka gummiband för stöd/passning. Här finns olika tjocklek och elasticitet att arbeta med. Därutöver fokuserade jag på småmuskler i vilka jag är mindre stark samt andra svagheter som jag håller på att stärka upp i nuvarande träningsfas. Blev faktiskt ett riktigt bra pass. Inte så svettigt. Inte så tungt. Men ändamålsenligt. Och med en närvaro och ett fokus som var oklanderligt.

Arbetsdagen har spenderats utomhus. På gräsmatta. På pw med coachsamtal. I en lekpark. Hur härligt! Och jag njuter av de här dagarna i strålande höstsol med klar och krispig luft. För jag vet också att dagarna då tre lager underställ inte kommer att räcka för att hålla mig varm. Måtte det väl ändå dröja ett tag till dess…

1J3B6362 fix

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>