Träningstorsdag

IMG_6689.JPG

Torsdagar har seglat upp som en riktigt bra träningsdag. Efter morgonklienterna hänger jag numer alltid på Vagnhallen Crossfit för ett prelunchpass med Stina. Idag var syrran med också. Kan säga att det var världsklass på passet idag. Hade grym energi. Underbart fokus. Och kände mig stark. Många marklyft. Många highpulls. Många kast med mjuk medicinboll. Men det bästa av allt var att det var SÅ kul. Ett riktigt vuxendagis som Stina brukar säga.

Fortsatte dagen med barngrejer såsom läxor och gitarrlektioner. För att sedan möta upp ett gäng trailllöpare för en rejäl runda i skogen. Jag vet! Jag i skogen. Nåja, jag springer ju gärna i skog. Men nu snackar vi rötter, stenar, lera, rullgrus, söndriga spångar. Ja, alltså väldigt långt ifrån mina mjuka och välkrattade stigar som jag vanligtvis springer på. Och länge höll vi på. Men vem kunde tänka på tid. Allt jag tänkte på var att inte ramla. Som jag fick anstränga mig för att parera vurpor ikväll; blev nästan snurrig av det hela. Och som jag njöt på hemvägen. När jag joggade hemåt på plan, säker och förusebar asfalt.

Nu är jag slut som människa för den här dagen. Sov gott. Det kommer jag att göra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>