Mina tjänster

Är du intresserad av personlig träning där fokus är på dig, din hälsa och dina träningsmål. Och det med ett engagemang utöver det vanliga. Kontakta mig för ett kostnadsfritt konsultationsmöte.

__________________________________________________________________________________

Med min mångåriga rådgivarbakgrund, ptutbildning, egna hälsoresa och stora träningskärlek kommer jag att hjälpa dig göra en analys av din träning och dina mål samt coacha dig att uppnå resultat du inte kunnat drömma om. Kontakta mig redan idag.

Jag heter Marie och är licensierad personlig tränare och löpcoach. Min verksamhet bedriver jag genom mitt företag Träningsguiden. Inom ramarna för Träningsguiden jobbar jag dels med fysisk träning (styrketräning, löpning och rörlighetsträning) av individer och grupper,  dels med mental träning (livsstilsändringar och allmänt välbefinnande) och coachning i dessa delar. Jag erbjuder även skräddarsydda föreläsningar inom såväl fysisk som mental träning.

Geografiskt är utgångspunkten för Träningsguidens verksamhet förlagd till Billdal utanför Göteborg. Där erbjuder jag bl.a. personlig träning i mitt hemmagym liksom på Top Fitness Center. De flesta av mina nuvarande klieter får dock besök av mig i hemmet eller på jobbet. Jag kommer på tid som passar dem utifrån fulltecknade agendor. Självfallet har jag med mig eventuella redskap som krävs för att genomföra passet. En del av verksamheten bedrivs även online genom individuellt utformade abonnemang.